donderdag 12 april 2012

Voorontwerp versie 2

Na een eerste overleg met de dienst stedenbouw bleek dat we het mansardedak van onze buren moeten volgen. In eerste instantie vonden we dat wel heel spijtig maar na het zien van de aangepaste voorontwerpen blijkt de impact nogal mee te vallen.

De zitbankramen zijn iets minder diep waardoor ze minder ver uit de gevels springen. Veel mooier zo!

De 3D-schetsen maken het zoveel echter!



De achtergevel staat hier nu getekend met een schuifraam, ondertussen zijn we toch weer van gedacht veranderd. Met dubbele zwaaideuren kan bijna de hele achtergevel open, en een zwaaideur is toch iets handiger in gebruik als achterdeur. De kinderen zullen vaak binnen en buiten lopen. Door het park aan de achterdeur zullen we onze voordeur waarschijnlijk minder vaak gebruiken dan de achterdeur. Dubbele zwaaideuren dus!



Aan de binnenkant is er gelukkig weinig tot niets veranderd.







Er staat nog een overleg gepland met Monumentenzorg, hopelijk zijn zij even enthousiast als wij!