vrijdag 10 februari 2012

Beginnen bij het begin

Een aantal jaar geleden, een drietal schat ik, maakten we kennis met het project Stedelijke Woonkavels van het Gentse Stadsontwikkelingsbedrijf. Er lagen namelijk enkele kavels in onze buurt. We hadden nooit gedacht dat het bouwen van een huis in ons budget zou passen dus leerden we tevreden te zijn met wat we hadden: een prachtig huizeken van 1920.

In 2011 werd onze zoon geboren, het derde lid van de jeugd in ons gezin. Enige krapte werd aan den lijve ondervonden. Alsook de frustratie dat een oud huis nooit hélemaal energiezuinig kan worden. Uitkijkend naar ander en vooral beter geraakten we enkel teleurgesteld. Wilden we ons huis verruilen voor iets anders dan moesten we wel vooruitgang boeken, en dat bleek niet evident!

Met drie kinderen op de rekening en een stevige verankering in Gent konden we alvast een aardige score bijeensprokkelen. Toen bleek dat in de kavelreeks 2011 er een kavel beschikbaar was in de Ossenstraat bleek de puzzel op wonderbaarlijke wijze te kloppen!

Op 21 januari 2012 plakten we onze naam op de juiste plaats:

1 opmerking:

 1. Beste,

  De link naar onze website (pagina met info over de woonkavels) in de rechterkolom van jullie heel leuke website werkt niet.
  Er staat een http te veel.
  Kan je dat eventueel aanpassen?
  Alvast hartelijk dank.

  Mvg

  Ellen De Jans - communicatieverantwoordelijke AG SOB

  BeantwoordenVerwijderen